Scrisori apel

”CE FACE COPILUL MEU ? ”

O monitorizare efectiva a copiilor care au “probleme” cu absenteismul scolar si consumul de tutun, alcool,droguri..

Aceasta initiativa doreste sa iasa din tiparele obisnuite ale altor site-uri , autoritati, fundatii sau asociatii , sa incerce  si sa realizeze o mai mare apropiere de dezideratele ei direct in teren si mai putin pe hartie ,la colocvii,seminare sau la mese “rotunde” sterile si cu foarte putine rezultate reale.
Activitatea legata de initiativa noastra consta in intrajutorarea reciproca a parintilor care vin spre noi,la solicitarea si cu acordul lor, pentru a determina unele cauze care duc la schimbari de comportament ale copiilor acestora. Alaturi de colegii nostri juristi si psihologi , incercam sa aducem pe “calea” normala copiii care datorita unor factori mai mult sau mai putin obiectivi sunt aproape de flagelul numit delicventa juvenila.
Cum nu avem calitatea si nici nu ne irijam in organe de ancheta sau de protectie ale copiilor desemnate prin Lege de stat , ca membri ai societatii civile , conlucram cu toate autoritatile si asociatiile care doresc o societate mai buna si mai curata.

Va asteptam alaturi de noi !

www.cefacecopilulmeu.ro

Pentru atingerea obiectivelor, Asociatia Nationala a Tatilor din Romania  (A.N.T.R.) va propune sa ne unim fortele pentru a putea ca impreuna sa dovedim ca suntem responsabili si constienti de aportul nostru firesc la cresterea si educarea copiilor.

In urma cercetarilor sociologice s-a constatat ca acei copii care provin din familii dezmembrate iau calea infractionalitatii juvenile, a caselor de copii si, nu in ultimul rand, fac obiectul „traficului de persoane”, a consumului si traficului de droguri care ameninta societatea noastra.

De aceea !

Tatilor, Taticilor si  Mamicilor, uniti-va !

Sa incercam sa preantampinam un potential flagel care sa ne faca responsabili, cel putin in al doisprezecelea ceas, sa fim siguri ca acesti copii ai nostri, pe care ii iubim, sunt pe maini bune, crescuti si educati cu o mentalitate sanatoasa.

A.N.T.R. isi propune, cu ajutorul dumneavoastra, sa efectueze anchete proprii imbinate cu sprijinul autoritatilor locale, pentru constatarea conditiilor de viata si trai ale copiilor lasati in grija unuia dintre parinti, demers care sa duca la decaderea din drepturi a parintelui, atunci cand este cazul si urmarirea solutionarilor in favoarea generatiei viitoare.

Nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail : tati@asociatiatatilor.ro

Presedinte A.N.T.R.,
Costin Jugurica

… SI TU POTI HOTARI VIITORUL! Suntem Asociatia Nationala a Tatilor din Romania (A.N.T.R.), prima asociatie din Romania cu acest profil.

Ceea ce ne-am propus si ne propunem nu face obiectul mentalitatilor retrograde a guvernarilor de pana acum si ne consideram indreptatiti sa intreprindem toate demersurile necesare pentru a realiza obiectivele pe care ni le-am propus, referitoare la copiii care provin din familii dezmembrate in urma divorturilor, copii care au dreptul sa beneficieze de o viata si o educatie normala si care nu trebuie sa fie atrasi in vartejul infractionalitatii globale a carei rata creste pe zi ce trece.

Asociatia Nationala a Tatilor din Romania (A.N.T.R.),  fiind o asociatie proaspat infiintata, are nevoie de sprijinul dumneavoastra – atat material cat si logistic – pentru a putea ca impreuna sa ne atingem obiectivele propuse.

Asociatia Nationala a Tatilor din Romania (A.N.T.R.) isi propune – si contam pe sprijinul dumneavoastra – sa intreprinda anchete proprii prin care sa poata desfasura actiuni care sa duca la decaderea din drepturi a parintelui care are in incredintare juridica un copil si, prin aceste actiuni, sa incerce sa stopeze un flagel deja notoriu al traficului de copii si al delincventei juvenile.

Consideram ca actiunile pe care ni le propunem sunt si in asentimentul dumneavoastra, drept pentru care suntem convinsi ca apelul nostru nu va fi in zadar si asteptam sa colaboram si, totodata, sa ne sprijiniti.

Cu deosebita consideratie,

Presedinte A.N.T.R.,